Vi leser i Bibelen sammen


Bibelen er den mest leste, solgte og stjålne(!) boka i verden. Mange mener noe om Bibelen. ...men det er også mange som synes det er tungt å lese i den. Hvor skal en begynne? Flere har startet fra begynnelsen - og gitt opp. I Farsund menighet ønsker vi å inspirere til å lese i Bibelen. Følg vår leseplan - og få gjerne noen med deg!

 

I juni 2020 startet vi opp med Bibelles-samlinger i Torgkapellet. Vi leste høyt for hverandre sammenhengende bibeltekster. I løpet av noen samlinger i fjor sommer og noen på høsten, leste vi gjennom Apostelgjerningene, Efeserbrevet, Filipperbrevet og Markusevangeliet. De siste samlingene var det ikke mulig å møtes fysisk pga smittevernregler, men vi leste sammen hver for oss. 

Nå inviterer vi igjen til å lese sammen hver for oss. Vi inviterer de som ønsker det og har mulighet, til å være med i ei messengergruppe der vi leser høyt for hverandre - da kan du kontakte diakon Astrid på 905 07 642 eller direkte på Messenger (Astrid Mattingsdal Nøtland). Du kan også lese høyt på telefon sammen med en venn/bekjent - få med deg en du tror vil ha glede av det. Det finnes flere digitale muligheter til å lese sammen - benytt muligheter du har og få med deg noen. Du kan selvsagt lese alene om det er det som passer best for deg.

Nå i januar er planen å lese Paulus brev til romerne. Vi leser fire kapitler hver uke. Felles lesetid er onsdager kl 18:30. Har du ikke anledning akkurat da, kan du selvsagt følge planen på et tidspunkt som passer for deg.

Uke 1/ onsdag 6.1. kl 18:30: Paulus brev til romerne 1-4

Uke 2/onsdag 13.1. kl 18:30: Paulus brev til romerne 5-8

Uke 3/onsdag 20.1. kl 18:30: Paulus brev til romerne 9-12

Uke 4/onsdag 27.1. kl 18:30: Paulus brev til romerne 13-16

Tilbake